Meidän tapamme toimia

Meidän tapamme toimia

Tiedämme, että rakennusvaiheessa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista huolellisuudesta huolimatta. Viimeistelytyöt projektin loppuvaiheessa ovat aikaavievää ja kaikki olisi hyvä saada kuntoon ennen asukastarkastuksia. Me voimme auttaa teitä.

Työmaamestareiden työtä helpottaaksemme kierrämme sovitut tuotteet läpi omatoimisesti, eikä erillisiä vikalistoja välttämättä tarvitse tehdä meitä varten. Teemme myös tarvittaessa korjausraportin korjauskohteistamme johon tarvittaessa voimme eritellä näkemyksemme kustannusten jyvittämiseksi.

 

Pala puuttuu, voiko tämän korjata?

Useimiten pystymme antamaan rehellisen arviomme korjauksen kestosta ja korjatun tuotteen lopputuloksesta hyvien kuvien perusteella sähköpostitse, joten kannattaa kysyä hyvien kuvien kera sähköpostitse mitä on tehtävissä.

 

Kerrostalollinen kolhuja ovissa ja ikkunoissa , missä vaiheessa soitan?

Kuten kaikki muutkin yrittäjät, yritämme pitää kalenterimme täytettynä. Toivomme että otat meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisin (ei haittaa vaikka soitatte 3kk etukäteen), kuitenkin vähintään kuukautta ennen korjauksien aloittamista. Yksittäiset tuotekorjaukset saadaan kyllä yleensä onnistumaan nopeastikkin.

Paras aika suorittaa kolhukorjaukset on, kun korjattavat tuotteet on loppusiivottu. Paikallaan olevat lattiasuojaukset tosin nopeuttavat korjausprosessia, koska työalueen lattiaa ei tarvitse meidän toimesta suojata. Ideaali tilanne on kun esim ikkunat ja ovet on jo pesty, mutta lattiat ovat vielä suojattuna. Suositeltavaa on kuitenkin että olisimme viimeiset työmiehet jotka asunnossa tekevät työtään.

Miten päästään parhaaseen lopputulokseen?

Yleensä paras lopputulos saavutetaan kun käymme kaikki sovitut tuotteet itsenäisesti läpi vaikka meille olisi toimitettu jonkinlainen lista kolhuista. Kokemuksella voimme todeta että kierrettäessä orjallisesti listojen mukaan, käy siten että listojen teon jälkeen ilmestyneet kolhut jäävät korjaamatta ja joudumme tulemaan niiden vuoksi uudelleen. Kolhulistat kuitenkin helpottavat ja nopeuttavat työtämme.